Årets juniorläger i bilder

Lugnet har lägrat sig över Malmköping när årets juniorläger har avslutats. Här kommer lite bilder med texter av Anders Påvall.

Stiliga ideella arbetare under familjedagen som blev dundersuccé! Bra klirr i kassan och mycket besökare – trots mullret och regnet (under vissa delar av dagen). Bra jobbat!

Hela lägret

Nytillskottet Måns monterar Stopp-S vid spåret ner från Vita Huset! Vi får hoppas att Måns trivdes bra och återkommer till MUMA vid fler tillfällen!

Måns monterar s-skylt

Spårvagnssimulatorn är nu färdigställd med inhyrd hjälp från Göteborg! Stort tack Albin Olsson och Michael Augustsson för hjälpen!

Spårvagnssimulatorn

Ny hållplatsstolpe i Trumslagarskogen! Stiligt Måns och Marie-Lousie! Tack till alla som jobbat med detta! På tiden att den fula stolpen som stod mitt på hållplatsen försvann!

Ny stolpe i Trumslagarskogen

Östersjökuren under uppfräschning med Sebastian! Extra stort tack till Ola Sandberg som fixat fram färg utan extra kostnad för MUMA och som även kommer ner (ofrivilligt) på lägeråterträffen och börjar måla kuren! Förhoppningsvis är vi några som kan tänka oss att hjälpa till med det! Eventuellt skulle det kanske målas imorgon på den, eller hur det nu var!

ÖSS-kuren får en skönhetsbehandling

Spår 28/29 till TSH snart klart! Tack alla juniorer som var med och skruvade, och alla som förberett detta! Inga namn nämnda, därför inga heller glömda Nu återstår grusning och att sätta dit växel-omläggare! Och givetvis… Provkörning! Foto: Anders Påvall

Nya spår till TSH

Välkomna tillbaka till nästa års juniorläger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.