Tisdag massor av skojigheter

Hej hopp!
Idag så började det hela på “riktigt”, allt började med att vi åt en rejäl frukost och sedan så blev det utbildning av Magnus på alla biljetterna. Ungefär halva gruppen har ägnat sig åt trafiktjänst medans den andra halvan fick teknisk tjänst. I trafiken så har man fått biljettera, guida samt lära sig i praktiken. Den tekniska avdelningen har ordnat med vagn 190:s truck, samt rensning av kullerstenar och uppsnyggning av Malmköpings hållplats. Det har även satts upp nya affischer på affischpelaren. Så nu efter bad med badvagnen så blir det middag som köket har laget, och efter maten så blir det kvälls aktiviteter.
//Jakob

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.