Familjedagen 2020

Idag, 18/7, gick den årliga familjedagen av stapeln på Museispårvägen i Malmköping. Det erbjöds spårvagnstrafik med en turtäthet på 10 min, samt allt möjligt spännande såsom fiskdamm, möjlighet att provköra SL 302 samt busstrafik varje halvtimma. Detta var också den avslutande aktiviteten på årets Juniorläger, där ungdomar från hela landet får arbeta på museispårvägen under en veckas tid. Lägerdeltagarna var glada men ändå lite trötta efter fredagens utfärd som bland annat styrde kosan mot NBVJ. Under familjedagen var det en bra tillströmning av folk, och vagnarna var “corona-fulla”, dvs att de var fyllda i den mån att varje sällskap ändå kunde hålla ett ordentligt avstånd till varandra. Nedan följer lite bilder från lördagen!

Missade du att komma? Vi har öppet tisdag-söndag ända tom. den 9:de augusti, och sedan trafik varje helg augusti ut!

 

Den obligatoriska gruppbilden, såklart med pandemianpassad uppställning

 

Några av dagens trafikvagnar

 

Konduktörselev växlar

 

NKA 118!

 

Dagens buss, SL 5158

Provkörningsinstruktören!

Försäljaren i caféet

 

Skyltvagnen i Hosjö

 

Dagens sista tur har inkommit

Städning är tydligen rätt tråkigt

 

Intensiv biljettredovisning

 

Trafikledarn´

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.