Mycket folk och trafik

Sista trafikhelgen för säsongen firades med Museispårvägens dag på lördagen. Det var kvartstrafik både med stålhjul och gummihjul och besökarna strömmade till. Tack vare alla våra entusiastiska ungdomar kunde vi köra både tvåvagns- och trevagnståg. Trafikledningen med Björn och Magnus i spetsen hade gjort varierande tjänstgöringsscheman och även tryckt upp snygga, funktionella och högst diggabla turlistehäften till alla. Som mest var vi 28 personer i trafiken, i boden och som höll på med den tekniska verksamheten. Hälften av dessa, alltså 14 personer, var under 20 år. Det bådar gott för framtiden och Museispårvägen. Är du ungdom och tycker det verkar kul – vilket vi alla tycker det är – bli medlem och håll utkik på vår hemsida efter ungdomslägret som går av stapeln nästa sommar.

Ungdomarna är redo för dagens tjänstgöring. Foto: Bruse LF PerssonSpårvagnsväntan i Malmköping. Foto: Bruse LF Persson.Uniform, likformig, i regler fastställd tjänstedräkt för en bestämt samhällsgrupp. Foto: Bruse LF PerssonKonduktörskoll. Foto: Bruse LF Persson.Passagerarutbyte mellan buss och spårvagn i Hosjö. Foto: Bruse LF PerssonBusskoll. Foto: Bruse LF PerssonSpårvagnsväntan i Malmköping. Foto: Bruse LF Persson.

Samtliga foto: Bruse LF Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.